Εργατικές Κατοικίες Ασύλου, Καλαμάτα 2721089978 6944169486 autismmessinia@gmail.com Δευτ.-Παρ. 08:00-19:00

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας, Ν.Π.Ι.Δ., που εδρεύει στη Καλαμάτα, ζητά να προσλάβει Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, με τις εξής ειδικότητες:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. του «Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν.Μεσσηνίας», καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00 στον προαύλιο χώρο του «Κέντρου Ημέρας, Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας», στις Εργατικές Κατοικίες Ασύλου.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  • Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  • Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
  • Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
  • Δημιουργία Δομής Φιλοξενίας
  • Προτάσεις για άλλες δράσεις του συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα, 02 Ιουλίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα προς συζήτηση. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη του Συλλόγου, που έχουν εγγραφεί στις καταστάσεις μελών.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Σαραβελάκης Κωνσταντίνος

Καταπληκτική ταινία που άγγιξε πραγματικά και συγκίνησε όσους βρέθηκαν χθες στο εργατικό κέντρο, καθιστώντας τους γνώριμη μια κατάσταση και έναν καθημερινό αγώνα που βιώνουν όλοι όσοι έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με Αυτισμό υψηλών αναγκών και οι θεραπευτές του.
Ευχαριστούμε θερμά την Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας για την προβολή.
Το Σάββατο 29/4 πραγματοποιήθηκε ημερίδα σε συνεργασία με τον οδοντιατρικο σύλλογο.
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν τις ανάγκες που υπάρχουν για εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα, να ακούσουν τις δυνατότητες και τις προοπτικές που υπάρχουν και να καταλήξουμε μαζί σε προτάσεις για τη διευκόλυνση της φροντίδας του στόματος για τα άτομα με αυτισμό.
Μαθητές από το Πειραματικό, 13ο και 22ο Δημοτικο σχολείο Καλαμάτας επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημέρας και συμμετέχοντας σε ψυχοκινητικές και αισθητηριακές δραστηριότητες, κατανόησαν τη διαφορετική αντίληψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας, εξάσκησαν εναλλακτικους τρόπους επικοινωνίας και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τους φίλους τους με Αυτισμό.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας αφιέρωσε τον 21ο Αγώνα δρόμου Καλαμάτας στον Αυτισμό και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σύλλογό μας. Μικροί και μεγάλοι φίλοι τρέξαμε παρέα με τη συμμετοχή και αθλητών από το περιφερειακό τμήμα Special Olympics και το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας.

Ευχαριστούμε την Ακαδημία Tornados PFA και τους προπονητές Άρη Γαλανόπουλο και Γιάννη Ζαπρόπουλο που για άλλη μια φορά στηρίζουν το Κέντρο Ημέρας με τη δωρεά των εσόδων από την πώληση των ημερολογίων της ομάδας τους.

 

1b2ea6f3 d972 4faa 8931 2ca2daa512b2

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ «Ε.Υ.Τ.Υ.Χ.Ι.Α.»

Αγαπητοί γονείς,

Εδώ και δύο περίπου χρόνια, πραγματοποιείται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μία έρευνα με θέμα «Η επίδραση του υψηλού φαινολικού ελαιολάδου στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος».

logo autism last

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ

24100- ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 Καλαμάτα, 31 Οκτωβρίου 2022

 

Προς:

·       κα Δήμαρχο Οιχαλίας- Μεσσηνίας

·       Μέλη Δ. Σ. Δήμου Οιχαλίας

·       Πρόεδρο Τοπικού Διαμερίσματος Μερόπης

·       Μέλη Τοπικού Συμβουλίου Μερόπης

Θέμα:« Ευχαριστήρια Επιστολή για την Παραχώρηση Κτηρίου με σκοπό τη δημιουργία Οικοτροφείου για φιλοξενία ατόμων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος».

Σελίδα 1 από 7

Διεύθυνση

Εργατικές Κατοικίες Ασύλου, Καλαμάτα

Τηλέφωνα επικοινωνίας

2721089978 Σύλλογος

2721301191 Κέντρο Ημέρας

6944169486 Πρόεδρος- Σαραβελάκης Κωνσταντίνος

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή

Σύλλογος 08:00-16:00

Κέντρο Ημέρας 11:00-19:00

Email

Email Συλλόγου:

autismmessinia@gmail.com

Email Κέντρου Ημέρας: 

autism.kalamata@gmail.com