ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ – ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ–ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ – ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ – ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας, Ν.Π.Ι.Δ., που εδρεύει στη Καλαμάτα, ζητά να προσλάβει Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, με τις εξής ειδικότητες:

α) ΠΕ Ψυχολόγο, και ΤΕ Εργοθεραπευτή/τρια, με σχέση εξαρτημένης εργασίας μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου,

β) ΤΕ Κοινωνικό Λειτουργό, με σχέση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου,

για τις ανάγκες του «Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας», που εδρεύει στην Καλαμάτα (Εργατικές Κατοικίες Ασύλου- Καλαμάτα), για τη χρονική περίοδο από 01- 03- 2020 έως 20- 06-2020.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

• Πτυχίο, αντίστοιχο της προς πρόσληψη ειδικότητας, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής του εξωτερικού.
  • Ετήσια τουλάχιστον κλινική εμπειρία σε αντίστοιχες δομές αυτισμού.
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος, στις ειδικότητες που απαιτείται.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Απλή αίτηση με φωτογραφία.
  2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αποδεικτικού σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμων αναγνωρισμένων σχολών του εξωτερικού.
  3. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από επικυρωμένα φωτοαντίγραφα για τυχόν:
  • Μεταπτυχικούς τίτλους σπουδών.
  • Βεβαιώσεις Εξειδίκευσης
  • Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας
  • Συστατικές Επιστολές.
  1. Για τους άντρες υποψήφιους επικυρωμένο αντίγραφο απολυτηρίου στρατού ή βεβαίωση νόμιμης απαλλαγής.

Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί βάσει μοριοδότησης των προσόντων των υποψηφίων και συνέντευξης που θα ακολουθήσει για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ταχυδρομικά σε έντυπη μορφή μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Συλλόγου, Εργατικές Κατοικίες Ασύλου - Τ.Κ. 24100 – Καλαμάτα ως και τις 14 Φεβρουαρίου 2020 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2721089978.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χριστοδουλόπουλος Ευστάθιος

Για να δείτε την προκύρηξη πατήστε εδώ