Δειγματοληπτικός έλεγχος

Ο «Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, πρόκειται να πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης κρουσμάτων για το νέο κορωνοϊο, σε ωφελούμενους και εργαζόμενους του «Κέντρου Ημέρας, Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας».

Η δράση αυτή, γίνεται στο πλαίσιο των ελέγχων του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας),  με σκοπό την πρώιμη ανίχνευση κρουσμάτων και τη δημιουργία επιδημιολογικών δεδομένων.

Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, θα βρίσκεται στο Κέντρο Ημέρας την Τρίτη 23 Ιουνίου, από τις 9.30 πμ έως τις 11.30. Επειδή ο αριθμός των δειγμάτων που μπορούν να συγκεντρωθούν ημερησίως είναι περιορισμένος, και για την καλύτερη οργάνωση, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, παρακαλείστε να δηλώσετε την πρόθεσή σας, στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2721089978 ή στο τηλέφωνο του Κέντρου Ημέρας 2721301191.

Σε περίπτωση που ο αριθμός αυτών που επιθυμούν να εξεταστούν τα παιδιά τους, ξεπεράσει το μέγιστο αριθμό που έχει θέσει ως ημερήσιο όριο το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματικός δειγματοληπτικός έλεγχος.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 137 επισκέπτες και κανένα μέλος