ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ/ ΤΡΙΑΣ- ΕΙΔΙΚΟΥ/ΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας, Ν.Π.Ι.Δ., που εδρεύει στη Καλαμάτα, ζητά να προσλάβει, δύο εργαζόμενους με σχέση εξαρτημένης εργασίας μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του «Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας», που εδρεύει στην Καλαμάτα, για τη χρονική περίοδο από 01- 11- 2020 έως 30- 04- 2021:

Α. ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ/ ΤΡΙΑ,

Απαιτούμενα τυπικά προσόντα:

• · Πτυχίο Εργοθεραπείας, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής του εξωτερικού.
  • · Ετήσια τουλάχιστον κλινική εμπειρία σε αντίστοιχες δομές αυτισμού.
  • · Άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Β. ΕΙΔΙΚΟ/Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ,

Απαιτούμενα τυπικά προσόντα:

• · Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής του εξωτερικού.
  • · Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή (Θα συνεκτιμηθεί η εξειδίκευση στον Αυτισμό).
  • · Ετήσια τουλάχιστον κλινική εμπειρία σε αντίστοιχες δομές αυτισμού.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με φωτογραφία (πρότυπο υπάρχει στην ιστοσελίδα www.autismmessinias.gr
  2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αποδεικτικού σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμων αναγνωρισμένων σχολών του εξωτερικού.
  3. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από επικυρωμένα φωτοαντίγραφα για τυχόν:
  • · Μεταπτυχικούς τίτλους σπουδών.
  • · Βεβαιώσεις Εξειδίκευσης
  • · Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας
  • · Συστατικές Επιστολές
  1. Για τους άντρες υποψήφιους επικυρωμένο αντίγραφο απολυτηρίου στρατού ή βεβαίωση νόμιμης απαλλαγής.

Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί βάσει μοριοδότησης των προσόντων των υποψηφίων (μοριοδότησης πινάκων ΑΣΕΠ, ειδικής αγωγής) και συνέντευξης που θα ακολουθήσει για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις, σε τριμελή επιτροπή του φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στο e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και έντυπα, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, Εργατικές Κατοικίες Ασύλου - Τ.Κ. 24100 – Καλαμάτα ως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2721089978 και 6944169486.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χριστοδουλόπουλος Ευστάθιος

Για να δείτε την προκύρηξη πατήστε εδώ