Δικαίωμα συμμετοχής

Αγαπητοί φίλοι,

μέλη του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την Εκλογοαποπλογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/ 06/ 2021, στο προαύλιο του Κέντρου Ημέρας, Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας, σύμφωνα με την Πρόσκληση που έχει δημοσιευτεί.

(Η Γενική Συνέλευση από τις 10:00 έως τις 12:00, εκλογές από τις 12:00 έως τις 16:00 μμ)

Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως δικαίωμα συμμετοχής στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, που έχουν εγγραφεί στο Σύλλογο, έως και την Τετάρτη 16 Ιουνίου, ημέρα και της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ, στην οποία θα επικυρωθούν οι υποψηφιότητες και ο εκλογικός κατάλογος.

Η συμμετοχή μπορεί να είναι αυτοπρόσωπη ή με εκπροσώπηση από άλλο μέλος του Συλλόγου (απαραίτητα ταμειακώς τακτοποιημένο μέλος). Η εκπροσώπηση μπορεί να γίνει με θεωρημένη εξουσιοδότηση μέσω ΚΕΠ ή Ηλεκτρονικά μέσω GOV)

Η μαζική συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου, δίνει δύναμη στις προσπάθειες του εκάστοτε ΔΣ, ώστε να διεκδικεί και να προσπαθεί πάνω στους καταστατικούς σκοπούς του φορέα μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου