Ευχαριστήριο προς οικογένεια Καρέλια

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, ευχαριστεί θερμά την οικογένεια «Καρέλια», για την πολύ σημαντική δωρεά ποσού ύψους Εξήντα Χιλιάδων Ευρώ (60.000€) προς το Σύλλογό μας.

Η οικογένεια «Καρέλια» είναι αρωγός στις προσπάθειες για βελτίωση των συνθηκών ζωής και εκπαίδευσης των ατόμων με Αυτισμό και των Οικογενειών τους, από την ίδρυση του Φορέα μας το 2007.

Πολύ περισσότερο σήμερα, στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που περνά η χώρα μας, με την ανθρωπιά και την ευαισθησία που δείχνει μέσα από ενέργειες σαν αυτή, έρχεται να υποκαταστήσει σε ένα βαθμό τις κρατικές υποχρεώσεις και εξασφαλίζει την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία δομών που έχουν σαν σκοπό την εκπαίδευση και ανακούφιση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Ευχόμαστε από καρδιάς οικογενειακή ευτυχία, αλλά και το καλύτερο δυνατόν στα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρίας «Καρέλια», που έχουν αδιαμφισβήτητο αντίκτυπο στην κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης μας, δίνοντας την υπόσχεση πως η οικονομική αυτή βοήθεια, θα αξιοποιηθεί με σύνεση και τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος όλων των Ατόμων με Αυτισμό.

Σας Ευχαριστούμε!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Για να δείτε το ευχαριστήριο πατήστε εδώ