Τελική Αξιολογική Κατάταξη- Επιλογή πρόσληψης Ψυχολόγου Μερικής Απασχόλησης, Ορισμένου Χρόνου, του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με αυτισμό Ν. Μεσσηνίας.

Μετά την εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης, η οποία έλαβε υπόψη α) τα Ακαδημαϊκά προσόντα, β) την Προϋπηρεσία σε αντίστοιχες δομές Ειδικής Αγωγής- Αυτισμού και γ) την ανταπόκριση στην ατομική συνέντευξη των υποψηφίων, το ΔΣ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας και βάσει της αποφασίζει (υπ. Αριθμ. 3,2,2019/ 18-2-2019), την πρόσληψη της κας Ασημάκου Παναγιώτας, ως Ψοχολόγο του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης.

Πρώτη αναπληρωματική, είναι η κα Φουρτούνη Μυρτώ.

Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ.