3ο KALAMATA CUP AKOVITIKA by TORNADOS P.F.A.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία ποδοσφαίρου TORNADOS P.F.A. σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Μπουγά, διοργάνωσε το 3ο KALAMATA CUP AKOVITIKA.Μια γιορτή του ποδοσφαίρου για τους μικρούς λάτρεις του αθλήματος, με πολλούς αγώνες και έντονα συναισθήματα. Η αρχή έγινε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο η πρώτη φάση και πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο 5Χ5 των Εκπ.Μπουγά για πρώτη φορά, αγώνες στην κατηγορία Κ-8 (2010-2011 γεν.).Την σκυτάλη θα πάρουν στις 14-15-16 Ιουνίου οι κατηγορίες Κ-11 και Κ-14 με πάνω από 40 αγώνες και στις 2 κατηγορίες. Οι αγώνες υποστηρίζονται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας και από τον Δήμο Καλαμάτας.Αξίζει να αναφερθεί πως όλες τις μέρες του τουρνουά στο χώρο των εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα υπάρχει περίπτερο ενημέρωσης από το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ για την ενημέρωση,την γνωριμία,την έννοια της διαφορετικότητας και του σεβασμού από γονείς και παιδιά.

Πηγή : www.messinialive.gr

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 129 επισκέπτες και κανένα μέλος