10 Χρόνια λειτουργίας Κέντρου Ημέρας Ε.Υ.Τ.Υ.Χ.Ι.Α.

Εκτύπωση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, οι Ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στη γιορτή μας για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας, Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στο χώρο του Κέντρου Ημέρας, στις Εργατικές Κατοικίες Ασύλου.

Στην εκδήλωση αυτή έγινε και η τελετή Ονοματοδοσίας του Κέντρου μας και στο εξής θα αναφέρεται επίσημα με το ακρωνύμιο “Κέντρο Ημέρας Ε.Υ.Τ.Υ.Χ.Ι.Α.” από τις λέξεις Ενημέρωση- Υποστήριξη- Τεχνική- Υπομονή- Χαρά- Ισότητα- Αλληλεγγύη, ουσιαστικά που συνθέτουν τους στόχους του Φορέα μας και της Δομής μας, σχετικά για τα άτομα με αυτισμό.

Η επιλογή του ονόματος προέκυψε μετά από μια διαδικασία που περιελάμβανε προτάσεις ονομάτων από το κοινό και δημόσιας ψηφοφορίας των επικρατέστερων μέσω face book. Μια διαδικασία για την οποία οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προβολή της, στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς “City fm 103,8”, “Κανάλι 20 88,6”, “Δίαυλος 99,2”, το siteMessiniaradio.gr” και τη διαδικτυακή τηλεόραση “MessiniaWebTV.gr”, αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν με την πρότασή τους ή την ψήφο τους.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το «PLATEA» και την οικογένεια Παπασταθόπουλου για την προσφορά τους στην εκδήλωσή μας, καθώς και τον σεφ Στέλιο Μπαρμπέα και το επιτελείο του για την ανιδιοτελή βοήθειά τους.

Τέλος, θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε για την παρουσία τους, την ορχήστρα των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, οι οποίοι πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωσή μας.

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την υποστήριξη όλων των ατόμων με αυτισμό, ανεξαρτήτως ηλικίας και λειτουργικότητας. Είναι κάτι που αποτελεί πρωταρχικό μας σκοπό και εκφράζει και τους εκπροσώπους από όλους τους φορείς αυτισμού από όλη την Ελλάδα, που παραβρέθηκαν στη συνάντηση με την ευκαιρία της γιορτής μας.

Ελπίζουμε να είμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε και τα είκοσι χρόνια μας, με νέες δομές και δράσεις.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Φωτογραφίες : Νίκος Ηλιόπουλος, MessiniaRadio.gr

Εμφανίσεις: 343