Ευχαριστήριο προς την Μεσσηνιακή Αμφικτιονία

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ»

Το Δ.Σ. του «Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του ΔΣ της “Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας”, για τη Χριστουγεννιάτικη   Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση, που διοργάνωσαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στο “ΑΝΑΪΣ musical restaurant & Bar” και τα έσοδα διατέθηκαν για τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Ημέρας Αυτισμού Μεσσηνίας, «Ε.Υ.Τ.Υ.Χ.Ι.Α.».

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας και Δήμαρχο Καλαμάτας κο Βασιλόπουλο Αθανάσιο, τον Γενικό Γραμματέα κο Μπαζίγο Παναγιώτη, το μέλος του ΔΣ στον τομέα του Ανθρωπισμού και του Πολιτισμού κα Πηνελόπη Λαμπούση  και τον ταμία κο Παναγιώτη Λούπο για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους όσους συμμετείχαν στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, αλλά και όσους με τις προσφορές τους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης αυτής. Κυρίως τις κες Έφη Πολίτη, Ελένη Περτσελάκη και Κέλλυ Καρμοίρη που υποστήριξαν μουσικά την εκδήλωση.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους, να έχουν ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2020, με έμπνευση και διάθεση, για τέτοιες πρωτοβουλίες, που στηρίζουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και έχουν αδιαμφισβήτητο αντίκτυπο στην κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Για να δείτε το ευχαριστήριο πατήστε εδώ.